بدون دیدگاه
دانلود کتاب تدارک و تهیه غذا

تدارک و تهیه غذا  فرایندی است که از پیوستن پنج حلقه ی متصل به هم تشکیل یافته است. حلقه کلیدی و اصلی در این چرخه مصرف می باشد زیرا حلقه های دیگر به منظور برآوردن نیاز حلقه مصرف، فعالیت می نمایند. اولین حلقه تامین غذای مورد نیاز خانواده است.

دومین حلقه اماده سازی مواد غذایی برای پخت است اندازه گیری مقدار لازم هریک از مواد تشکیل دهنده ماده غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. سومین حلقه در چرخه تهیه غذا پخت است خصوصیاتی چون بافت، رنگدانه و اندازه موادغذایی و تاثیر حرارت، اثر اسید و باز بر ان ها برای هر گروه غذایی مورد بحث قرار گرفته است….

تدارک و تهیه غذا

نویسنده / مترجم: شهرزاد رکنی، تلما ذوقی
تعداد صفحات: ۲۶۴
زبان کتاب: فارسی
نوع فایل: PDF
عنوان: Supplying food
عنوان فارسی: تدارک و تهیه غذا
نسخه: 1395
حجم: 3.90 مگابایت
بروزرسانی: ۱ دی ۱۳۹۵ در ۲:۱۰ ب.ظ

در صورت خرابی لینک دانلود، در کامنت‌ها گزارش دهید، توسط تیم پشتیبانی ما سریعاً لینک دانلود جدیدترین نسخه قرار میگیرد
  • امتیاز دهید:
    1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (تاکنون امتیازی ثبت نشده)
    Loading...
تبلیغات
اشتراک گذاری

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

آگاهی از
avatar
wpDiscuz