بدون دیدگاه
آموزش فتوشاپ – منوی File (قسمت سوم)

آموزش فتوشاپ – کار کردن با گزینه های منوی File

پس از آنکه باز کردن و ایجاد یک صفحه جدید برای ویرایش را توضیح دادیم, نوبت به بستن و ذخیره سازی تصاویر ویرایش شده در این آموزش فتوشاپ می رسد.

این موارد بسیار آسان است و بسیاری از شما به هنگام کار با نرم افزارهای گوناگون با آن برخورد داشته اید.

Close

توسط این گزینه می توانیم صفحه ای که هم اکنون در حال کار بر روی آن هستیم را ببندیم. با این گزینه خود نرم افزار فتوشاپ بسته نمی شود و تنها تصویر در حال کار بسته می شود. Ctrl+W نیز میان بر این گزینه خواهد بود.

Close All

با استفاده از این گزینه می توانیم تمامی صفحات را ببندیم. باز هم در اینجا نرم افزار بسته نمی شود و تنها تمامی صفحات بسته می گردند. Alt+Ctrl+W نیز میان بر این گزینه است.

Close and go to Bridge

با استفاده از این گزینه صفحات بسته خواهند شد و نرم افزار بریج باز می شود. Shift+Ctrl+W نیز میان بر این گزینه است.

Save

این فرمان, فایل موجود در نرم افزار را بر روی رایانه ذخیره سازی خواهد کرد.

Save As

این فرمان نیز شبیه به فرمان بالاست ولی شما می توانید نام, فرمت و محل ذخیره سازی بر روی هارددیسک را مشخص نمایید.

Save for Web

این فرمان, فایل را برای استفاده در اینترنت ذخیره سازی می نماید و ار آنجایی که کمی پیچیده است آن را در اینجا به طور مفصل توصیح خواهیم داد.

تصاویری که در فتوشاپ با آنها کار می کنید اغلب حجم بالایی دارند و آپلود آنها بسیار دشوار است. در نتیجه برای جلوگیری از سختی های این امر می توانیم از این گزینه استفاده کرده و حجم عکس ها را کمتر کنیم.

در ابتدا تصویری از این صفحه را در زیر می بینید.

 

آموزش فتوشاپ

 

 

 

عنوان: Photoshop Tutorial - Menu File (Part III)
عنوان فارسی: آموزش فتوشاپ - منوی File (قسمت سوم)
نسخه: آموزش فتوشاپ
بروزرسانی: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ در ۱۰:۳۷ ق.ظ

در صورت خرابی لینک دانلود، در کامنت‌ها گزارش دهید، توسط تیم پشتیبانی ما سریعاً لینک دانلود جدیدترین نسخه قرار میگیرد
  • امتیاز دهید:
    1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (تاکنون امتیازی ثبت نشده)
    Loading...
تبلیغات
اشتراک گذاری

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

آگاهی از
avatar
wpDiscuz